fbpx

Feestdagenassortiment

Niet besteld?

Vriesvitrine wachtershuisje

Van 19 tot en met 31 december is het wachterhuisje weer geopend. Door zelfbediening haal je hier 100% coronaproof het lekkerste ijs voor een scherpe prijs.

Openingstijden in de kerstvakantie: 11-21 uur.

Speciale wensen?

Speciaal verzoek? Neem even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nieuw: IJstapas!

IJstapasbox voor 8 personen

Met de IJstapasbox haal je in één keer alle ingrediënten in huis om lekker uit te pakken met het feestdessert. Het boerenijs van Hoeve Bosman is een heerlijke afsluiting van het kerstdiner. Met de ijssmaken naar keuze en toppings heb je feestelijk dessert waar iedereen aan tafel blij van wordt!

Smaken ijsbekers

Je kan kiezen uit acht smaken ijsbekers: Aardbei sorbet, Roomijs, Yoghurt naturel, Vanille, Banaan, Chocola, Boerenjongens en Hazelnoot. In het bestelformulier kan je zelf aangeven hoeveel je er van welke smaak wil. Als het het in totaal maar acht zijn.

Zo werkt het!

Haal de bekers 10 minuten van tevoren uit de vriezer om op temperatuur te komen. Ondertussen zet je de rest van de tapas klaar en klop je de slagroom. Met het fruit en de toppings maak je er een traktatie van waar iedereen tot en met de laatste hap van zal smullen!

Bestel uiterlijk zondag 20 december

Bestel de IJstapasbox uiterlijk zondag 20 december 2020. Je kan je bestelling op 24 of 31 december tussen 14.00 en 17.00 uur afhalen bij de IJswachter. Voor deze rijkelijk gevulde box voor acht personen betaal je €30 (€3,75 per persoon). Tijdens het bestellen kan je de gewenste afhaaldag en tijd reserveren.

Inhoud IJstapasbox van Hoeve Bosman:

12 toppings

Stel je eigen dessert samen!

8 ijsbekers

Ambachtelijk ijs van Hoeve Bosman. Kies je eigen smaken!

3 soorten vers fruit

Verse druiven, blauwe bessen en aardbeien. Verpakt voor in de koeling.

Verse slagroom

Deze moet je zelf nog even kloppen.

IJswafels

Voor een lekkere bite!

Servetten & lepels

We presenteren een compleet pakket. Wel zo makkelijk!

Smaken roomijs

Smaken IJsbeker 750ml​

Aardbei, Advocaat, Advocaat met bokkepootjes, Amaretto, Arretjes cake, Banaan, Bitterkoekjes, Boerenjongens, Bounty, Cappuccino, Caramel Chocola, Kokos, Crème brûlée, Hazelnoot, Kaneel, Koffie, Kwark aardbei, Lemon cheesecake, Mascarpone - Tiramisu, Monchou, Oma’s citroencake, Oreo, Pistache, Roomijs, Stracciatella, Stracciatella mint, Strawberry cheesecake, Stroopwafel, Toffee Tony's Chocolonely, Vanille en Witte chocola.

€5,50

Allergenen roomijs

De smaken Monchou, Oma's Citroencake en Stroopwafel bevatten gluten. De smaken Hazelnoot en Pistache bevatten (sporen van) noten. De smaken Bounty, Kokos, Kwark aardbei, Mascarpone-Tiramisu, Stracciatella (mint en gewoon) en Witte chocola zijn glutenvrij. De overige smaken kunnen sporen van gluten bevatten.

Yoghurtijs

Smaken IJsbeker 750ml

Griekse yoghurt honing / walnoot, Griekse yoghurt met gember, Griekse yoghurt naturel, Griekse yoghurt passievrucht, Griekse yoghurt vijgen, Yoghurt amarena, Yoghurt bosvruchten, Yoghurt naturel, Yoghurt perzik en Yoghurt sinaasappel.

€5,50

Allergenen yoghurtijs

Alle smaken yoghurtijs zijn glutenvrij.

Sorbetijs

Smaken IJsbeker 750ml​

Aardbei sorbet, Bloedsinaasappel sorbet, Citroen sorbet, Framboos sorbet, Groene appel sorbet, Limoncello sorbet, Mango sorbet, Meloen sorbet en Watermeloen sorbet.

€5,50

Allergenen sorbetijs

Alle smaken sorbetijs zijn gluten- en lactosevrij.

Prijzen

ACTIE! 3x IJsbeker 750ml

Grote ijsbekers in de smaken van jouw keuze van € 16,50 voor €15,-

€ 15

IJsbeker 750ml

Verkrijgbaar in 52 smaken. Verkrijgbaar in de vriesvitrine in ons wachtershuisje.

€ 5,50

IJsbeker 130ml

Verkrijgbaar in de vriesvitrine in ons wachtershuisje.

€ 2

IJstapas voor 8 personen

Lekker feestelijk thuis genieten. Met verse ingrediënten waar iedereen aan tafel blij van wordt!

€ 30

Professionele ijsschep

IJsdipper van aluminium. Bevat een PTFE-coating waardoor er niets op blijft plakken. Deze dipper heeft ook een hitte-geleidende vloeistof in het handvat.

€ 15